Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Katolikus média - Magyar képes leírás - Katolikus hitélettel foglalkozó oldal.tlap.hu
részletek »

Katolikus média - Magyar - Katolikus hitélettel foglalkozó oldal.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: katolikus.tlap.hu » Katolikus média - Magyar
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bonum TV

Bonum TV

A tömegkommunikáció elidegenedő és elidegenítő világában egyre nagyobb igény mutatkozik egy olyan reményt adó és összefogásra sarkalló kommunikációs eszközre, mely képes az egyént folyamatosan megerősíteni a Krisztusba vetett hitében. A Bonum Televízió Boldog II. János Pál pápa útmutatását követve kívánja használni a modern kommunikációs lehetőségeket, hogy a huszonegyedik század embere ismét rátaláljon az Örömhírre. Célunk megvalósításához elengedhetetlen a világi és a keresztény társadalom egymás iránti nyitottsága. Ennek erősítése érdekében a televízió párbeszéd színtere kíván lenni, hogy a társadalom mikrorétegeiben is elindulhasson egyfajta dialógus. Ezáltal olyan társadalmi, szociális és kulturális együttműködés jöhet létre, mely segít az embereknek újra rátalálni a Krisztushoz vezető útra.

Képmás

Képmás

Sokszor csak beszélgetünk Zalka Katalin / Kép - Gebauer Hanga A Családbarát Médiáért-díj 2012. évi harmadik jelöltje Sződy Judit, a Kismama magazin és a babaszoba.hu újságírója, pszichológus, laktációs szaktanácsadó. Négy gyermek édesanyja. Újságíróként rendszeresen és sokat publikál azokról a testi-lelki problémákról, témákról, amelyek a jövendőbeli és gyakorló anyukák, szülők számára alapvetően fontosak.

Magyar Katolikus Rádió

Magyar Katolikus Rádió

Rádiónkat a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia azzal a céllal hozta létre, hogy a magyar társadalomban a keresztény életfelfogást és erkölcsiséget megerősítse és terjessze. Közszolgálati műsorstruktúránkkal segítünk eligazodni és tájékozódni a élet számtalan területén és a mindennapok kérdéseiben. Szerepet vállalunk a Katolikus Egyház tanításának hirdetésében, a magyar és az egyetemes kultúra, valamint anyanyelvünk értékeinek megőrzésében.

Magyar Kurír

Magyar Kurír

A Magyar Kurír hírportál a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia félhivatalos portálja. A szerkesztőség törekszik az általa nyilvánosságra hozott információk tényszerűségére, pontos és hiteles információk közlésére, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. A szerkesztőség a beérkezett hírek, tudósítások, cikkek szerkesztésének jogát minden esetben fenntartja.

Vatikáni Rádió Magyar Adása

Vatikáni Rádió Magyar Adása

A Vatikáni Rádió műsorszóró állomás tulajdonosa, működtetője a Szentszék, törvényesen a Vatikánvárosi Állam. Ez egy átlagos kommunikációs és evangelizációs csatorna mely azért jött létre, hogy szolgálja a pápa Minisztériumot. A fő feladata, a Vatikáni Rádió célja, hogy hirdesse a keresztény üzenetet szabadon, hűségesen és hatékonyan és folyamatosan a katolicizmus központjából.

Tuti menü