Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Katolikus média - Nemzetközi képes leírás - Katolikus hitélettel foglalkozó oldal.tlap.hu
részletek »

Katolikus média - Nemzetközi - Katolikus hitélettel foglalkozó oldal.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: katolikus.tlap.hu » Katolikus média - Nemzetközi
Keresés
Találatok száma - 4 db
A Szentszék honlapja

A Szentszék honlapja

Vatikán hivatalos honlapja mely olvasható angol, francia, olasz, német, spanyol, latin, portugál és kínai nyelven. A honlapon minden fontos információ megtalálható a Katolikus egyház múltjáról és jelenéről. Elérhetők hírek, videók. Minden az új evangelizációt támogató módon.

Crisis Magazine

Crisis Magazine

A Crisist 1982-ben alapította Michael Novak, ismert amerikai katolikus gondolkodó és Ralph McInerny, mindketten egyetemi professzorok. A lap nyomtatott kiadása 2007-ben szűnt meg, ekkortól kezdve internetes kiadása Inside Catholic néven működött, egészen addig, míg 2011 tavaszán átalakult és újra felvette a Crisis Magazine nevet.

EuroCathInfo

EuroCathInfo

A EuroCathInfo az Európai Püspöki Konferenciák Tanácsa (CCEE) új intézményesített információs portálja, az európai kontinens püspöki intézményei közötti egység megjelenítője. A 2012. május 9-i római sajtókonferencia keretében bemutatták az új portál tartalmát, a mögötte lévő hálózatot, valamint a weboldalnak az európai polgárok és az Egyház szolgálatában vállalt szerepét. A EuroCathInfo összefogja a 33 európai püspöki konferenciát, a luxemburgi érsekséget, a monacói principátust, Ciprust, Moldovát (Chişinău) és a munkácsi helytartóságot.

NEWS.VA - Angol nyelven

NEWS.VA - Angol nyelven

News.va esetében a cél az, hogy News.va funkciói által egy oldalon, egy honlapon belül a legfrissebb, válogatott híreket mutassa be a vatikáni média. A korábban létező egyedi honlapok továbbra is megmaradnak ezen összefoglaló portál mellett. News.va egyik eszköze az új evangelizációnak, mely így elérhetővé válik mindenki számára.

Tuti menü